Winbergs Båtvarv anno 1906

Året är 1906. I en vacker vik i Djurhamn på Djurö startar bröderna Winberg ett båtvarv, vilket över hundra år senare nu utvecklats till en populär mötesplats för den moderna båtägaren. Winbergs Båtvarv AB är ett tryggt och kunnigt varv för människor som bryr sig om sina båtar, såväl privatpersoner som företag. Med stolthet erbjuder vi tjänster för våra varumärken som Delta Powerboats, Dahl Naval och Suzuki.

Snygga rena linjer i skandinavisk design

Båtdesigner Lars Modin och Mannerfelt Design ligger bakom prisade designen av våra Delta Powerboats som tillverkas i vår fabrik i Estland. Med snygga rena linjer i skandinavisk stil har de satt våra båtar ordentligt på sjökortet, även internationellt. Bakom hyllade designen av vårt varumärke Dahl Naval ligger Cristiano Capra.

Hållbart agerande en självklarhet

Våra konstruktionsmetoder ligger i framkant med en modern kompositkonstruktion och den senaste vakuuminjicerings-tekniken.

Vi har nästan helt eliminerat utsläppen på varvet och i fabriken genom att använda miljövänlig båttvätt, återvinna restprodukter och hitta transporter som inte påverkar klimatavtrycket mer än nödvändigt. Vi är certifierade enligt ISO 14001.

Personlig service och passion för båtar

Winbergs Båtvarv är belägna på natursköna Djurö och Lidingö. Här ska du som kund känna dig välkommen och nöjd med vårt arbete. Vi lyssnar på dina önskemål och ger personlig service för att passa just dig och din båt.

Men vi sträcker oss längre än till bara service och förvaring. Vi är stolta över vår kundorienterade filosofi, där vi strävar efter att överträffa dina förväntningar. Passionen för båtar och en önskan om att skapa långvariga kundrelationer genomsyrar allt vi gör och vi är därför tacksamma över att ha en kundkrets som återkommer år efter år.